Om dit bestand te kunnen downloaden vragen wij u om enkele gegevens in te vullen. 
Nadat u uw gegevens hebt verstuurd kunt u het bestand downloaden door nogmaals op het door u gekozen bestand te klikken.
Uw naam
Uw e-mailadres
Naam praktijk
Plaats praktijk
Menu
Bellen
Mailen
Progez
Progez werkt aan vernieuwing en samenwerking in de zorg

De Gezonde Praktijk

Veranderingen in de zorg vragen veel van u als zorgondernemer. U bent als zorgverlener praktisch gezien ook ondernemer. Naast de zorg voor uw patiënten heeft u de zorg voor goed ondernemerschap zodat de praktijk goed functioneert. Uw inzet als zorgondernemer in uw praktijk vraagt andere vaardigheden dan uw inzet als zorgverlener. 

Kennis over uw eigen ondernemerschap schept mogelijkheden, brengt u verder en helpt u uw praktijkvoering te verbeteren. Het creëert ruimte voor netwerken en samenwerking aan betaalbare zorg in de buurt. De Gezonde Praktijk van Progez en Caransscoop biedt advies en begeleiding voor het ondernemerschap van iedere zorgverlener in de eerste lijn.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze werkwijze
Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het verbinden en adviseren van partijen binnen en met de eerste lijn voor betaalbare zorg in de buurt. Een goed georganiseerde praktijk is een belangrijke randvoorwaarde voor goede samenwerking. Wij bieden u, als zorgondernemer, advies en ondersteuning bij het realiseren van:

  • Inzicht in uw competenties als zorgondernemer
  • Meer grip en tijd op uw werkzaamheden in de praktijk
  • Goede samenwerking in en met het team
  • Een netwerk van samenwerkingspartners

In onze aanpak staat u als zorgondernemer en uw praktijk centraal. We maken gebruik van wetenschappelijk ontwikkelde instrumenten zoals ‘de Zorgondernemersscan’ en ‘de Praktijkscan voor huisartsen’ en we faciliteren met een deskundig team praktische workshopscoaching en intervisie.