Om dit bestand te kunnen downloaden vragen wij u om enkele gegevens in te vullen. 
Nadat u uw gegevens hebt verstuurd kunt u het bestand downloaden door nogmaals op het door u gekozen bestand te klikken.
Uw naam
Uw e-mailadres
Naam praktijk
Plaats praktijk
Menu
Bellen
Mailen
Progez
Progez werkt aan vernieuwing en samenwerking in de zorg

Veerkracht en eigen regie; presentatie Jaarbericht 2016

Sluit

2016 was een jaar vol ontwikkeling. Voor onze organisatie, maar zeker ook voor de zorg in Nederland. Burgers worden steeds meer aangemoedigd hun gezondheid in eigen hand te nemen. Zorgaanbieders, gemeenten en andere (lokale) partijen spelen daar op in en doen veel om de burger te ondersteunen. Het zorglandschap verandert en als Proscoop spelen wij daar op in, zo is te lezen in het Jaarbericht 2016. 

Populatiegerichte zorg

Met een selectie van onze projecten schetsen we een beeld van hoe de burger betrokken wordt en welke belangrijke rol samenwerking speelt. Samenwerking die verder gaat dan de eerste lijn.

Directeur Arie Jongejan: 'Door in gebiedsgerichte teams samen met het veld verder te werken aan duurzame samenwerking in zorg en welzijn. Wij geloven in de kracht van samenwerking voor zorg en positieve gezondheid. Waarbij burgers betere en betaalbare zorg ervaren en meer regie hebben op hun gezondheid.'

online Jaarbericht 2016 'Veerkracht en eigen regie'